Talen:  dutch  English  

Over ons

BoeddhaBoeken.nl is opgezet door het Maitreya Instituut in Loenen (Gld). Het Maitreya Instituut is een boeddhistische organisatie in de Tibetaanse Gelugpa traditie en is geaffilieerd met de FPMT.

De winkel is gevestigd in gebouw Bosoord in Loenen, en is vooral opgezet om naast boeken en studiemateriaal ook rituele artikelen aan te leveren die studenten kunnen gebruiken bij de beoefening van het Tibetaans boeddhisme.

Het werk aan de winkel en de website wordt grotendeels door vrijwilligers gedaan die zich betrokken voelen bij het instituut. Er zijn slechts enkele dagen per week mensen aanwezig in het winkeltje, dus bestellingen en reacties op uw vragen kunnen vaak pas na enkele dagen verstuurd worden, we hopen op uw begrip daarvoor.

Als stichting maken we geen winst. Het geld dat overblijft na de transacties wordt vooral gebruikt om het Maitreya Instituut makkelijk toegankelijk te houden voor geïnteresseerden.

Stichting Maitreya Instituut, centra en studiegroepen voor studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme. KvK Amsterdam 41200578, BTW nr.: nl 006832994B01