Talen:  dutch  English  

Verzending & retourneren

Verzendkosten

BoeddhaBoeken.nl verstuurt uw bestelde artikelen via postNL, en berekent alleen de standaard postNL verzendkosten.

Bestellingen boven € 75 worden binnen Nederland gratis verzonden.

Let op: sommige artikelen zoals wierook zijn weliswaar zeer licht, maar passen niet door de brievenbus, en postNL rekent daarom toch het tarief voor een zwaar pakket.

Voor bestellingen buiten Nederland zijn hogere tarieven van kracht dan de aangegeven Nederlandse tarieven, wij nemen daarover contact met u op vóór verzending en over de betaalwijze.

In bijzondere gevallen is het soms mogelijk van de standaard verzendwijze af te wijken, neemt u dan alstublieft direct contact met ons op via de pagina 'Contact opnemen'.

Afhalen

Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel in Loenen. U kunt hiervoor een keuze maken in de bestelprocedure. Voor bestellingen die worden afgehaald worden uiteraard geen verzendkosten berekend.

Belangrijk: het is sterk aan te bevelen om voor u komt eerst even te verifieren dat de winkel open is, liefst per telefoon (055-5050908).

Betalen

U kunt uw bestelling betalen middels iDeal of door vooraf een bankoverschrijving te doen naar:

iDeal

Stichting Maitreya Instituut
Hoofdweg 109
7371GE Loenen (Gld)
Bankrekening IBAN nr. NL71 INGB 0004 3050 57
Vergeet alstublieft niet het bestelnummer te vermelden!

Retourneren

Onze artikelen worden met de grootste zorg verpakt, maar er kunnen uiteraard altijd problemen ontstaan. Indien het beschadigde of onjuiste artikel redelijkerwijs onze schuld is, zullen wij u een nieuw artikel opsturen na ontvangst van het beschadigde of onjuiste artikel.
Het is echter ook mogelijk dat de schade is opgetreden tijdens de bestelling; in dit geval is uitlsuitend de verzendservice (postNL in Nederland) aansprakelijk voor schade of onjuiste bestelling.
BoeddhaBoeken.nl kan niet aansprakelijk gehouden worden voor problemen die opgetreden zijn tijdens of na de bestelling, maar desondanks zullen we ons uiterste best doen om u als klant tevreden te stellen.

 

Voor meer informatie over retourneren, garantie, bestelling afzeggen etc., bezoek alstublieft onze pagina Algemene Voorwaarden.